Graffiti : Stop Motion Dari Broken Fingaz

Jarang jarang nampak orang malaysia punya bakat buat graffiti berlevel power & gempak..dulu masa dekat sekolah ada lah beberapa budak tunjuk bakat conteng dinding Pusat Pendidikan Jasmani simpan bola & kon untuk subjek PJ..tapi itu conteng budak budak & takda level

KAOS! harap, kepada sesiapa yang ada bakat terpendam pandai bikin graffiti cantik cantik, mohon join competition atau event event kesenian apa apa..kalau nak di jadikan cerita, makwe makwe 2012 suka budak ada bakat bikin graffiti..nampak stylo katanya



Ini video stop motion hasil bikin daripada Broken Fingaz..gempak tak gempak orang mat salleh punya minat dalam art..apa pun jadi

Jadi, kamon malaysian..bila nak power kalau segan segan nak tonjol bakat



5 comments:

Dark Half said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice cover up abangzam. first aku tgk stop motion graffiti di wall luc hasil BLU

Abang Zam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dark Half

graffiti ni satu cabang lama dalam street art. tapi makin tenggelam

PK said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua pun mmg power benda grafiti ni dulu. dulu lah. kebanyakannya ditembok2 tepi jalan. "Stone cold waz here', "Lisa I love u". eh, tulisan kira grafiti nggak?

catherine- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy teringin nk anta hasil keje kt sini tp malu...

hahah...

bkn graffiti or ape2 laa...

cuma hasil tgn yg lama2 duluu..

lavender harum wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

silakak PK, kahkahkahkah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...