Pengenalan: KAOS!

 KAOS yang berasal dari perkataan Inggeris, chaos bermaksud huru-hara adalah satu lagi blog yang diwujudkan untuk menghuru-harakan lagi sfera blog dengan berkongsi idea dan kreativiti dengan para penikmat melalui sebarang hasil kerja seni digital mahupun lakaran manual sebagai satu medium ekspresi. Hantarkan apa saja bentuk kerja seni (artwork) yang terlintas di fikiran anda tak kiralah sama ada contengan ketika korang boring-boring dalam kelas, komik sebaris, kolaj, lukisan digital, fotografi, typografi, potret, kartun atau apa saja grafik dan imejan.

Blog ini tidak mempunyai barisan penulis dan penyumbang material tetap. Sesiapa saja yang berminat dijemput menghantar karya anda di zonxkaosx@gmail.com. Setiap karya yang dihantar adalah hakmilik pencipta tetapi pihak KAOS! tidak bertanggungjawab jika berlaku sebarang plagiat dari pihak penyumbang ataupun pihak ketiga. Tiada ganjaran diberikan untuk setiap artwork yang dihantar kerana tujuan asal blog ini adalah untuk berkongsi minat yang sama. Tetapi kami akan mempertimbangkan sebuah bahan bacaan setiap bulan sebagai penghargaan kepada penyumbang artwork yang terpilih.

20 comments:

~* chirpy_chummy *~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow, ini menarik!

comel gilerr header. ^^

cepat! up 1 artwork, mau tgok.

Lucifer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peh. nais gila. hehe. tu verification words.

intan.maisarah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak nak nak ..
nak hantar gambar robot dengan gambar doodle lucifer.


~.~

catherine- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huru hara lalala~

haikalblank said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe macam kahchak saja.

eiffel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beshnyaaaaa...t klo saia conteng camtaek, saia hantar kat sini...

Melissa Ray said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini sgt naiss. i love it !

do accept my artwork later. keh keh keh.

KAOS! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@~* chirpy_chummy *~
artwork tengah tunggu giliran untuk dipublish ^^

@Lucifer
verification suda cantass. thanks luke skywalker

@intan.maisarah
doodle sarah memang dialu-alukan. dah tengok, memang cumil2 ^_^

@catherine-
haru-biru >,<

@haikalblank
sebenarnya dari dulu lagi gua perasan gua kachak ^,^

@eiffel
baekkk!

@Melissa Ray
no prob, bebeh!

The Sharkox said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau artwork yg pernah disiarkan, valid tak nak masuk kaos?

Mikael Atoya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

this is a nice effort :D definately will submit somes later : )

petihartakarut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini bagus untuk pertumbuhan minda kanak-kanak! bagus bagus!

~butterfly~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kaos juga dalam bahasa indonesia ialah t-shirt #justsaying

wanna see more KAOS :)

cEro said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

this is good!
nanti ada yg boleh dikongsi, aku akan hantar..

KAOS! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@The Sharkox
artwork yg pernah tersiar tapi copyright masih milik kau, rasanya takde masalah. melainkan kau dah buat deal dgn media yg siarkan artwork tu.

kami dah terima artwork kau, sharkox. thanks for supporting KAOS!(:

KAOS! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mikael Atoya
hi mikael. it's good to know more n more people support this tiny effort. let's share what u have (:

p/s:we just received ur email. thanks man!

KAOS! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@~butterfly~
thanks. baru tau kaos maksudnya baju dalam bahasa indonesia (:

KAOS! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@petihartakarut
haha..harap2 macam tu lah

KAOS! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cEro
kami akan tunggu karya dari kau, cEro (:

Aujinz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau kampung aku, Kaos tue katil.. nyiahahahaha...

aku nak hantar artwork jugak laaa.. koh koh koh

Abang Zam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aujinz

hantar lah. hantar lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...