Lukisan Manual NSFW : ZARIK

"saya Zarik..saya sebatang kaki..saya ditumbuhi penis penis gergasi pada awal tahun ini..penis ini berbau hanyir & sering membasahi saya setiap kali bercerita perihal MLM, politik & comment facebook..pada hari raya yang lalu, saya di tumbuhi sepasang mata yang berjarak setiap satu..mata ini melirik ke kanan & kiri melihat kelengkang anak dara setiap kali saya bergerak"

"saya Zarik..lebih saintifik, ZarikKakiKencing"


11 comments:

Lucifer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nais! deskripsi FTW

Abang Zam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Lucifer

buat design baju nak? HAHA

Isaac Ismael said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nais gampanggg



abg zam memang kool

Aujinz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kool giler.. definitif dan ftw..hahahaha

HEROICzero said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peh ini nice gila beb !

eszol raar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah kah

semutsengal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Errr,

Dark Half said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku terbayangkan kombinasi kispen nasyrun dan ilustrasi dari abang zam. kedua-duanya kool dalam melakarkan surrealisme dgn cara masing2

harap koleksi abg zam dapat dijadikan t-shirt nanti. kita minta readers vote design mana yg dorang nak

Abang Zam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dark Half

kispen nasyrun itu tinggi berangannya. haha

serius ke apa? boleh saja

Larasephia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eeee penis merata-rata

eiffel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

er...klo pic ni lah nak buat baju...er....**pk 20kali nk pakai.

1st skali, kompom kena koyak ngan bapak aku -..-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...